Sanolabor

 

Šifra:

Regulatpro Arthro, 350 ml
Regulatpro Arthro, 350 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Regulatpro® Arthro je inovativno, visokokakovostno, tekoče prehransko dopolnilo, ki podpira naravno vlogo sklepov, kosti in vezivnega tkiva. Več>>

45,84 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Edinstven kompleks aktivnih snovi Izbrane sestavine, ki so že več let znane v terapiji artroze, okrepljene v kombinaciji z REGULATESSENZ®, poskrbijo za visoko učinkovit kompleks aktivnih snovi, ki v medsebojnem delovanju vodi do izjemne učinkovitosti.       

REGULATESSENZ®: Gre za večkrat fermentirano, biološko, tekočo esenco iz svežega, zrelega sadja, oreškov in zelenjave. Sestavine, ki so iz nadzorovane ekološke pridelave, so tako s pomočjo svetovno edinstvene in patentirane kaskadne fermentacije popolnoma dosegljive telesu. Po tem intenzivnem procesu je v visoko koncentrirani encimski zmesi prisotnih približno 50.000 sekundarnih rastlinskih snovi, sestavine mlečno kislinskih bakterij, desno sučna L(+) mlečna kislina in minerali.

REGULATESSENZ® se izjemno dobro absorbira in podpira telo pri proizvodnji znotrajcelične energije ter pri proizvodnji encimov. 

Druga posebnost REGULATESSENZ® je učinek prenašalca.
REGULATESSENZ® ima poleg regulacijskega učinka na telesne funkcije ogromno prednost, ker deluje kot nekakšen "prevoznik" za hranila. S tem se vitamini in minerali kot tudi aktivne snovi, kot so hialuronska kislina in kolagen, do 210% bolje absorbirajo in tako dosežejo višjo koncentracijo v sklepih, kosteh kot tudi v ovojnicah.

Regulatpro® Arthro - vsebuje REGULATESSENZ® in druge dragocene sestavine

• Kolagen: Uporabljeni kolagen spodbuja nastanek telesu lastnega kolagena. Gre za posebno, izjemno čisto beljakovino, pridobljeno iz goveje kože. Zagotovljeno ne vsebuje infektivnih delcev bolezni norih krav (BSE) in je brez gensko spremenjenih organizmov.   Kolagen je bistvena sestavina vseh kosti, hrustanca, kit in vezi. To povečuje njihovo elastičnost in s tem prispeva k njihovi stabilnosti.

• Glukozamin hidroklorid: Glukozamin je aminosaharid, ki je naravno prisoten v človeškem telesu. Je sestavina vezivnega tkiva, hrustanca in sklepne tekočine. Glukozamin lahko pospeši nastanek proteoglikanov in kolagena ter noramilzira metabolizem hrustanca. Tako se zmanjša razgradnja hrustanca. Uporabljeni glukozamin se pridobiva iz hitina rakcev.

• Hialuronska kislina: Hialuronska kislina je snov, ki jo telo samo proizvaja. Je glavni sestavni del sklepne tekočine in služi kot „mazivo“ in „amortizer“. Navadno gre pri sklepnih mazivih za natančno uravnoteženost med razgradnjo stare in sintezo nove hialuronske kisline. 

  • Vitamin C prispeva k normalni tvorbi kolagena za normalno vlogo kosti in normalno funkcijo hrustanca.

  • Vitamin D in cink prispevata k vzdrževanju zdravih kosti.

  • Vitamin D prispeva k ohranjanju normalne mišične funkcije in za normalno privzemanje / uporabo kalcija in fosforja.

  • Baker prispeva k vzdrževanju normalnega vezivnega tkiva.

  • Baker, cink, selen, vitamin C in vitamin D podpirajo normalno funkcijo imunskega sistema.

  • Baker, cink, selen in vitamin C omogočajo zaščito celic pred oksidativnim stresom.

  • Baker in vitamin C prispevata k normalnemu energetskemu metabolizmu.

  • Dimetilsulfon (metilsulfonilmetan: MSM).

Navodila

Odmerjanje in način uporabe:

Priporočljivo je, da se v prvih 5. tednih dnevno uživa 40 ml Regulatpro® Arthro: 20 ml pred zajtrkom in 20 ml pred večerjo. Za tem se lahko odmerjanje zniža na 20 ml Regulatpro® Arthro dnevno. Ob vsakem zaužitju popijte kozarec negazirane vode! Pri želodčnih / črevesnih težavah se lahko Regulatpro® Arthro zaužije tudi med obroki ali se razredči v kozarcu vode.

Pred uporabo steklenico dobro pretresite! Porabite v enem mesecu po odprtju. Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Uporaba svežih sestavin lahko povzroči odstopanje od vonja, barve, okusa in motnosti. Brez barvil, konzervansov, glutena in mleka. Popolnoma naravno. Navedene priporočene količine odmerjanja ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano kot tudi ne za zdrav življenjski slog. Hranite izven dosega majhnih otrok.

 

Sestava

REGULATESSENZ® (kaskadno fermentiran koncentrat iz: vode, limon, fig, datljev, orehov, soje, čebule, kokosa, zelene, kalčkov fižola mungo, artičok, graha, prosa), voda, koncentrat slive, kolagen 12,5%, koncentrat hruške, glukozamin hidroklorid (iz rakcev) 1,5%, L-askorbinska kislina 0,8%, dimetilsulfon 0,75%, glukuronolakton 0,5%, hialuronska kislina 0,15%, cinkov klorid 0,05%, holekalciferol 0,015%, bakrov sulfat 0,0025%, natrijev selenat 0,0003%.

 

Sorodni izdelki

Regulatpro Hyaluron lepotni napitek z anti-age učinkom, 20 x 20 ml, 400 ml
Regulatpro Hyaluron lepotni napitek z anti-age ...

Podarite sebi in svoji koži  pomlajevanje iz notranjosti z Anti-Aging napitkom Regulatpro® Hyaluron. 

69,89 €
 
Regulatpro Metabolic, 350 ml
Regulatpro Metabolic, 350 ml

Regulatpro® Metabolic je prehransko dopolnilo z vitamini in minerali za podporo naravne življenjske procese v telesu. 

44,93 €
 
Regulatpro Bio, 350 ml
Regulatpro Bio, 350 ml

Regulatpro® Bio je kaskadno fermentiran bio koncentrat. 

44,93 €
 
Soria Natural Rman XXI kapljice brez alkohola, 50 ml
Soria Natural Rman XXI kapljice brez alkohola, 50 ...

Rman XXI kapljice z izboljšano formulacijo za boljšo absorpcijo. Brez alkohola.

11,20 €
 
Triplat XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem Soria Natural, 30 kapsul
Triplat XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem ...

Triplat kapsule XXI s podaljšanim sproščanjem vsebujejo liofiliziran ekstrakt triplata oziroma grškega sena (semena) v rastlinski kapsuli. Vsebina 30 kapsul.

15,86 €