Sanolabor

 

Šifra:

Everyday BioAcidophilus, 28 kapsul
Everyday BioAcidophilus, 28 kapsul
    Za povečavo kliknite na sliko

BioAcidophilus za vsakodnevno uživanje je mešanica z visoko vsebnostjo edinstvenega kompleksa probiotičnih bakterij LAB4 v obliki kapsul. Vsaka kapsula vsebuje 10 milijard živih bakterij, ki so idealne za vsakodnevno uporabo. Več>>

16,70 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

BioCare

BioCare

Podroben opis

Pakirano v priročne trakove z vsebnostjo 7 kapsul, pri katerih ni potrebe po shranjevanju v hladilniku in jih lahko vzamete na pot.
Uporabljamo le prave vrste bakterij v primernih količinah, da lahko dosežemo največji učinek. Everyday Bioacidophilus vsebuje 10 milijard klinično raziskanih kombinacij  "LAB4" na kapsulo z dvema posebnima sevoma Lactobacillus acidophilus skupaj z Bifidobacterium bifidum in Bifidobaterium Lactis.
Zajamčena moč pomeni, da se ohranijo žive bakterije v navedenih količinah do konca roka uporabe.

Navodila

1 ali 2 kapsuli na dan skupaj s hrano ali po navodilih strokovnjaka.

Opozorila

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne kupujte v primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Če ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom.

Sestava

Fruktooligosaharidi (koren Cichorium intybus), sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalična celuloza), Lactobacillus acidophilus, ovoj kapsul (hidroksipropilmetil celuloza), Bifidobacterium bifidum in Bifidobacterium lactis, sredstvi proti sprijemanju (silicijev dioksid in magnezijeve soli maščobnih kislin).

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK

 1 kapsula

 

 

INFORMACIJE O IZDELKU ZA PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK

Sestavina

Količina

% priporočenega dnevnega vnosa

 

Fruktooligosaharidi (F.O.S.)

100mg

-

 

Lactobacillus acidophilus

 75mg

-

 

(CUL-60 & CUL-21)

 

 

 

Bifidobacterium bifidum (CUL-20)

 12mg

-

 

Bifidobacterium lactis (CUL-34)

 

 

 

Zagotavlja skupaj 10 milijard koristnih bakterij

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Novo
Vitamin C v prahu Biocare, 60 g
Vitamin C v prahu Biocare, 60 g

Vitamin C v prahu vsebuje magnezijev askorbat, ki je oblika vitamina C z nizko kislostjo. Za proizvodnjo se uporablja liofilizacijski postopek sušenja, ki ne uporablja nobenih topil, aditivov in polnil. Ta oblika vitamina C je zelo prijazna do želodca.

13,77 €
 
Nutrisorb ® tekoči metil B12 BioCare, 15 ml
Nutrisorb ® tekoči metil B12 BioCare, 15 ml

Aktivna-metilna koncentrirana oblika vitamina B12 v tekoči obliki, ki vsebuje obe naravni obliki vitamina B12, adenozilkobalmin in metilkobalmin.

19,49 €
 
Nutrisorb® tekoči metil B kompleks BioCare, 15 ml
Nutrisorb® tekoči metil B kompleks BioCare, 15 ml

Nutrisorb® tekoči metil B kompleks je visoko koncentrirano in biorazpoložljivo prehransko dopolnilo v tekoči obliki. Vsebuje metabolno aktivne oblike B vitaminov vključno z B12 (kot metilkobalamin) in Folat (kot metilfolat). Količina zadošča za okvirno 39 dni.

14,56 €
 
Nutrisorb® tekoči metil FolGuard ® BioCare, 15ml
Nutrisorb® tekoči metil FolGuard ® BioCare, 15ml

Nutrisorb® tekoči metil FolGuard ® je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki je optimalno biorazpoložljivo, v aktivnih metilnih oblikah Vitamina B12 (matilkobalamin) in folni kislini (kot metil folat), namenjen za podporo zdrave metilacije. Količina zadošča za okvirno 109 dni.

26,93 €
 
Liquid BioMulsion® A BioCare, 10 ml
Liquid BioMulsion® A BioCare, 10 ml

Vitamin A 5000 IU/kapljico, v obliki tekoče emulzije s prijetnim okusom limone. Izdelek vsebuje okvirno 360 kapljic. Idealno za apliciranje pod jezik za optimalno absorpcijo.

15,66 €
 
-20 %
Vitamin C v prahu BioCare, 250 g
Vitamin C v prahu BioCare, 250 g

Vitamin C v prahu vsebuje magnezijev askorbat, ki je oblika Vitamina C z nizko kislostjo. Proizvodnja uporablja liofilizacijski postopek sušenja in je brez vsakih topil, aditivov in polnil. Ta oblika Vitamina C je zelo prijazna do želodca. 

29,12 € 36,40 €