Sanolabor

 

Šifra:

Vulvovagi pršilo, 20 ml
Vulvovagi pršilo, 20 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Medicinski pripomoček. Deluje pri vaginalnih težavah: vnetjih, okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti, fizioloških spremembah in nenormalnem izločanju, ki ga povzroča hipoksija.  Več>>

19,90 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Erbagil

Erbagil

Podroben opis

VULVOVAGI pršilo. Deluje pri vaginalnih težavah: vnetjih, okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti, fizioloških spremembah in nenormalnem izločanju, ki ga povzroča hipoksija. Za zunanjo in notranjo uporabo. Dodan je poseben aplikator za notranjo uporabo. Za terapijo in preventivo vaginalnih težav. Primeren tudi za nosečnice, male punčke.  

OZOILE® Erbagil patent. Stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom.

 

Navodila

INDIKACIJE

Deluje pri vnetjih, okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti, fizioloških spremembah in nenormalnem izločanju, ki ga povzroča hipoksija

UPORABA
V akutnem obdobju preparat razpršite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po zdravniškem nasvetu do popolnega izginotja simptomov.  V  fazi vzdrževanja pa enkrat na dan (zvečer) še en teden. Za zunanjo in notranjo uporabo zaradi dvojnega izmenljivega  razdeljevalca. Pred uporabo pršila, mesto očistimo z ActiMaris sensitiv raztopino. Obdobje zdravljenja se razlikuje glede na hitrost terapevtskega odziva.

 

Opozorila

Ne zaužite in hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinskega izdelka po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana.

Ne obstajajo primeri preobčutljivosti ali stranskih učinkov, če pa se to vseeno zgodi, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Stekleničko trdno zaprite  po uporabi. Izdelek hranite v suhem prostoru daleč od vira toplote in izpostavljenosti sončni svetlobi. Po odprtju je priporočljivo izdelek porabiti v 6 mesecih.

Sestava

GLAVNE SESTAVINE OZOILE® (stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom), olje iz listov Melaleuca Alternifolia (čajevca), gliciretinska kislina OZOILE® Brez zdravila več kot zdravilo Deluje proti vnetno in proti rdečici, srbenju, pekočemu občutku in otekanju. Prenese kisik v tkivo, ki povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva. VITAMIN E ACETAT Nasprotuje peroksidaciji membranskih lipidov. Pomirjujoč učinek. Zavira proste radikale. OLJE IZ LISTOV MELALEUCA ALTERNIFOLIA (čajevca) Izboljša proti-glivično delovanje Ozoila.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Banival krema, 10 x 3 ml
Banival krema, 10 x 3 ml

BANIVAL krema – učinkovita terapija pri Balanitisu, Balanopostitisu in pri vnetjih zaradi fimoze (pri vnetjih glavice penisa, pri vnetjih kožice penisa ). Deluje proti-virusno, proti-bakterijsko in proti-glivično. Medicinski pripomoček.

19,00 €
 
Medicinski pripomoček
Procten krema za hemeroide, 40 ml
Procten krema za hemeroide, 40 ml

Krema za lokalno zdravljenje proktitisa, analnih razjed, hemoroidov. Medicinski pripomoček.

19,00 €
 
Dolaren Emulgel, 50 ml
Dolaren Emulgel, 50 ml

Naravni medicinski pripomoček. Inovacija pri lajšanju bolečin travmatskega, revmatskega ali artritičnega vzroka.

15,51 €
 
Neurofisiodol, 40 ml
Neurofisiodol, 40 ml

Naravni medicinski pripomoček za lajšanje bolečin pri perifernih nevropatijah in nevralgijah.

17,00 €
 
Medicinski pripomoček
Otorig kapljice za uho, 10 ml
Otorig kapljice za uho, 10 ml

Kapljice za ušesa za preventivo in za oskrbo zunanjega slušnega kanala v primerih: vnetja, bakterijske okužbe, virusov, glivic, ušesnega masla, posebne higiene. Medicinski pripomoček.

 

14,50 €
 
Medicinski pripomoček
Dolaren Kinesio trakovi, 5 cm x 25 cm – 20 trakov
Dolaren Kinesio trakovi, 5 cm x 25 cm – 20 trakov

Bioaktivni trakovi z dvojnim terapevtskim učinkom. Medicinski pripomoček.

30,01 €