Sanolabor

POMEMBNO OBVESTILO: priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti.
Zaradi izredno povečanega števila spletnih naročil lahko prihaja do zamud pri dostavi. Prosimo za razumevanje.
 

Šifra:

Spalna maska in ušesni zamaški, črna
Spalna maska in ušesni zamaški, črna
Spalna maska in ušesni zamaški, črna
Spalna maska in ušesni zamaški, črna
    Za povečavo kliknite na sliko

Spalna maska Dreamweaver je oblikovana po konturah obraza in se obrazu udobno in tesno prilega. V kombinaciji z brezplačnim parom ušesnih zamaškov Mack's omogoča brezskrben dnevni počitek in spanec. Več>>

11,09 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Spalna maska Dreamweaver je edina spalna maska na slovenskem tržišču, ki je oblikovana po konturah obraza in se obrazu zato udobno in tesno prilega. Oblikovana obrazna kontura omogočo prosto premikanje, odpiranje in zapiranje oči.  Izdelek v kombinaciji z brezplačnim parom ušesnih zamaškov Mack's omogoča brezskrben dnevni počitek in spanec, počitek na različnih potovanjih, v letalih, na vlakih, v avtobusih ali v prekomerno osvetljenih delih mestnih središč. Spalna maska Dreamweaver je v črni barvi.

Navodila

Uporaba: Namestimo jo tako, da dovolj trdno pritrdimo elastični trak na maski in ob tem pazimo, da se pri tem maska ne ujame v lasišče. Spalna maska je zelo lahka. Moč jo je oprati in osušiti in je namenjena za večkratno uporabo.

Spalni maski je priložen par ušesnih zamaškov Safe Sound (NRR – 30 decibelov). Ušesna zamaška s čistimi rokami oblikujemo tako, da ju zvijemo v obliko cilindra. Z drugo roko sežemo preko glave, potegnemo za zunanje uho tako, da se ušesni kanal zravna. Ušesni zamašek vložimo v ušesni kanal, kjer se ustrezno razširi ter udobno in varno zapre ušesno votlino. Zamaški so primerni za večkratno uporabo. Ko so umazani, jih zavržemo in nadomestimo z novimi.

Mejne vrednosti in standardni odklon frekvenčnih vrednosti:
Testne frekvence v HZ  125     250    500    1000    2000    3150    4000    6300    8000
Povp. znižanje v Db.     33,2    36,6    38,8   36,6    37,5     41,2     42,0     47,7      49,1
Stand. odklon v Db.       4,1      5,2     4,8       3,3    3,2         2,5        3,7     3,4        4,2

Priloženi ušesni zamaški ustrezajo evropski zakonodaji in standardu EN 352-2 (1993)

Opozorila

Priporočamo, da otroci mlajši od 12 let priložene ušesne zamaške uporabljajo izključno pod nadzorom odraslih.

Zamaškov ni dovoljeno uporabljati pri skakanju v vodo ali potapljanju pod vodno gladino. V primeru, ko uporabnik ne upošteva predhodnih priporočil, zamaški ne zagotavljajo primerne zaščite.

Lastnosti proizvoda se lahko bistveno spremenijo, če je podvržen določenim kemičnim sestavinam.

Sestava

Spalna maska je izdelana svilnato mehkega materiala, primerna za vse velikosti glave in udobno prilega različnim oblikam obraza.

Ušesni zamaški: uretanska pena

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki