Sanolabor

 

Šifra:

Back on Track pas za hrbet
Back on Track pas za hrbet
Back on Track pas za hrbet
Back on Track pas za hrbet
    Za povečavo kliknite na sliko

Pas za hrbet Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito sprošča mišično napetost in krče, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. posedanje vretenc, obraba hrustanca...) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati. Več>>

66,30 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Back on Track pas za hrbet je zelo učinkovit pri zakrčenosti mišic, posedanju vretenc, obrabi hrustanca, hernijah, zožanem spinalnem kanalu, pa tudi po operativnih posegih. 

Pas za hrbet z ozkim sprednjim delom je bolj praktičen, če ste veliko v sedečem položaju, na primer med vožnjo.

Če imate kot ženska težave v spodnjem delu križa, lahko z rahlim prekrivanjem pasu v sprednjem delu dosežete dobro prileganje v bokih.

Obseg je z velcro nastavki prilagodljiv.

Za doseganje oprimalnega stika s telesom, je v zadnji del pasu za hrbet vstavljena odstranljiva mehka pravokotna blazinica, ki zapolni krivine okoli hrbtenice. Če denimo želite tanjši pas pod hlačami, je blazinico možno zlahka odstraniti. Zaradi keramične tkanine bo pas še vedno imel enak učinek.

Če želite imeti nekaj res neopaznega, lahko ločeno uporabite samo pravokotno blazinico in jo položite tako, da jo na mestu držijo hlače. 

Opozorila

Ne uporabljajte v času nosečnosti.

Materiali

100% polipropilen (z vtopljenim keramičnim prahom)

VELIKOSTI

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Trak za vrat Back on Track - Velcro
Trak za vrat Back on Track - Velcro

Back on Track trak za vrat Velcro z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito sprošča mišično napetost in krče, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. posedanje vretenc, obraba hrustanca...) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati.

39,70 €
 
Trak za meča Back on Track
Trak za meča Back on Track

Back on Track trak za meča z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine. Še posebej je priljubljen pri športnikih, tekačih v primeru ruptur mišic.

36,95 €
 
Trak za zapestje Back on Track
Trak za zapestje Back on Track

Trak za zapestje Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito povečuje prekrvavitev, deluje protivnetno in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih. Še posebej je koristen pri sindromu karpalnega kanala.

26,10 €
 
Trak za komolec Back on Track
Trak za komolec Back on Track

Trak za komolec Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito povečuje prekrvavitev, deluje protivnetno in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih. Še posebej se svetuje uporabo ljudem, ki trpijo zaradi teniškega ali golfskega komolca.

30,40 €
 
Back on Track šipek, 300 g
Back on Track šipek, 300 g

Prehransko dopolnilo Back on Track šipek za sklepe.

17,95 €
 
Novo
Back on Track Welltex trak, 5 m
Back on Track Welltex trak, 5 m

Welltex trak povečuje prekrvavitev, izboljšuje gibljivost, preprečuje zakrčenost mišic in zmanjšuje možnost poškodb.

18,50 €