Sanolabor

 

Šifra:

Otosan spray za ušesa, 50 ml
Zadnji kosi
Otosan spray za ušesa, 50 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Otosan Spray®, naraven, z neinvazivnim postopkom čiščenja iz ekološko pridelanih rastlinskih izvlečkov nudi nežno, vendar učinkovito čiščenje, bolj zdrava ušesa, ker odstranjuje odvečno ušesno maslo iz sluhovoda; ob redni uporabi preprečuje prekomerno tvorbo ušesnega masla. Medicinski pripomoček. Več>>

7,90 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Blagovna znamka:

Otosan

Otosan

Podroben opis

Velika učinkovitost rastlinskih sestavin Otosan Spraya® iz ekološko pridelanih rastlinskih izvlečkov je rezultat dolgoletnih znanstvenih raziskav o zdravju ušes. Ne vsebuje barvil in konzervansov, zagotavlja izjemno prenašanje. Kombinacija učinkovitosti čiščenja fiziološke raztopine z antiseptičnim delovanjem olja čajevca. Negovalni učinek aloe vere v kombinaciji z ostalimi 100-odstotno ekološko pridelanimi rastlinskimi sestavinami: limona s prečiščevalnimi lastnostmi, pomirjevalne lastnosti kamilice, protivnetno delovanje ognjiča in mehčalne lastnosti slezenovca.

Otosan Spray® ni edina pomoč pri odstranjevanju ušesnega masla, vendar pa njegove preventivne lastnosti omogočajo, da ostane sluhovod čist in zdrav. Priporočamo uporabo enkrat dnevno.

Navodila

Glavo držite vzravnano, približajte Otosan Spray® do ušesa, tako da je konica pršila usmerjena v sluhovod. Nekajkrat pritisnite na pršilo, stekleničko držite pokončno.

Počakajte nekaj minut, da začne Otosan Spray® učinkovati. Nagnite glavo na stran ušesa, v katerega ste napršili tekočino, da tekočina in umazinija iztečeta. Sluhovod očistite in osušite s čistim robčkom.

Postopek ponovite še na drugem ušesu.
Po vsaki uporabi pršilo izperite s toplo vodo.

Opozorila

Uporabljajte pri sobni temperaturi (20–25 °C). Stekleničke ne hranite v bližini toplotnih virov. Ne priporočamo v primeru poškodovanega bobniča ali sluhovoda, nedavnih kiruških posegov na ušesu ali v primeru alergije na katero od navedenih sestavin. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 30 mesecev. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe.
 

Sestava

Izotonična raztopina za odstranjevanje odvečnega ušesnega masla in vzdrževanje higiene sluhovoda
• z izvlečki aloje, sleza, ognjiča, kamilice in limone z ekološko predelavo
• vsebuje olje čajevca
• vsebuje vlažilno sredstvo
• okolju prijazno pršilo brez potisnega plina
• brez barvil in konzervansov
• Otosan Spray® je medicinski pripomoček s CE certifikatom
 

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Otosan tulec za higieno ušesa, 2 kom
Otosan tulec za higieno ušesa, 2 kom

Učinkovita, neagresivna naravna terpija za odstranjevanje ušesnih zamaškov. S čebeljim voskom in propolisom.

6,99 €