Sanolabor

 

Šifra:

Otosan spray za ušesa, 50 ml
Otosan spray za ušesa, 50 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Otosan Spray®, naraven, z neinvazivnim postopkom čiščenja iz ekološko pridelanih rastlinskih izvlečkov nudi nežno, vendar učinkovito čiščenje, bolj zdrava ušesa, ker odstranjuje odvečno ušesno maslo iz sluhovoda; ob redni uporabi preprečuje prekomerno tvorbo ušesnega masla. Medicinski pripomoček. Več>>

7,90 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Otosan

Otosan

Podroben opis

Velika učinkovitost rastlinskih sestavin Otosan Spraya® iz ekološko pridelanih rastlinskih izvlečkov je rezultat dolgoletnih znanstvenih raziskav o zdravju ušes. Ne vsebuje barvil in konzervansov, zagotavlja izjemno prenašanje. Kombinacija učinkovitosti čiščenja fiziološke raztopine z antiseptičnim delovanjem olja čajevca. Negovalni učinek aloe vere v kombinaciji z ostalimi 100-odstotno ekološko pridelanimi rastlinskimi sestavinami: limona s prečiščevalnimi lastnostmi, pomirjevalne lastnosti kamilice, protivnetno delovanje ognjiča in mehčalne lastnosti slezenovca.

Otosan Spray® ni edina pomoč pri odstranjevanju ušesnega masla, vendar pa njegove preventivne lastnosti omogočajo, da ostane sluhovod čist in zdrav. Priporočamo uporabo enkrat dnevno.

Navodila

Glavo držite vzravnano, približajte Otosan Spray® do ušesa, tako da je konica pršila usmerjena v sluhovod. Nekajkrat pritisnite na pršilo, stekleničko držite pokončno.

Počakajte nekaj minut, da začne Otosan Spray® učinkovati. Nagnite glavo na stran ušesa, v katerega ste napršili tekočino, da tekočina in umazinija iztečeta. Sluhovod očistite in osušite s čistim robčkom.

Postopek ponovite še na drugem ušesu.
Po vsaki uporabi pršilo izperite s toplo vodo.

Opozorila

Uporabljajte pri sobni temperaturi (20–25 °C). Stekleničke ne hranite v bližini toplotnih virov. Ne priporočamo v primeru poškodovanega bobniča ali sluhovoda, nedavnih kiruških posegov na ušesu ali v primeru alergije na katero od navedenih sestavin. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 30 mesecev. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe.
 

Sestava

Izotonična raztopina za odstranjevanje odvečnega ušesnega masla in vzdrževanje higiene sluhovoda
• z izvlečki aloje, sleza, ognjiča, kamilice in limone z ekološko predelavo
• vsebuje olje čajevca
• vsebuje vlažilno sredstvo
• okolju prijazno pršilo brez potisnega plina
• brez barvil in konzervansov
• Otosan Spray® je medicinski pripomoček s CE certifikatom
 

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Otosan spray za ušesa, 50 ml
Otosan spray za ušesa, 50 ml

Otosan Spray®, naraven, z neinvazivnim postopkom čiščenja iz ekološko pridelanih rastlinskih izvlečkov nudi nežno, vendar učinkovito čiščenje, bolj zdrava ušesa, ker odstranjuje odvečno ušesno maslo iz sluhovoda; ob redni uporabi preprečuje prekomerno tvorbo ušesnega masla. Medicinski pripomoček.

7,90 €
 
Otosan tulec za higieno ušesa, 2 kom
Otosan tulec za higieno ušesa, 2 kom

Učinkovita, neagresivna naravna terpija za odstranjevanje ušesnih zamaškov. S čebeljim voskom in propolisom.

6,99 €
 
Vatirane otroške palčke to.to, 48 kos
Vatirane otroške palčke to.to, 48 kos

Vatirane palčke so primerne za vsakodnevno nego občutljivih delov telesa malčkov kot so zunanji del ušesa, nos in kožne gube.

0,78 €
 
A-CERUMEN ušesna raztopina, 10x2 ml
A-CERUMEN ušesna raztopina, 10x2 ml

Raztopina v ampulah za odstranjevanje ostankov ušesnega masla in preprečevanje nastanka zamaškov. Učinkovito raztaplja tudi zamaške iz ušesnega masla.

10,10 €
 
A-CERUMEN sprej za ušesa, 40 ml
A-CERUMEN sprej za ušesa, 40 ml

Medicinski pripomoček. Raztopina v spreju za odstranjevanje ostankov ušesnega masla in preprečevanje nastanka zamaškov. Učinkovito raztaplja tudi zamaške iz ušesnega masla.

10,63 €
 
CleanEar svečka za ušesno higieno, 2 kos
CleanEar svečka za ušesno higieno, 2 kos

CleanEar svečka za ušesno higieno s patentiranim NO DROPS sistemom. Svečkam je priložen ognjevarni obroč in pahljača za zaščito las.

5,49 €