Sanolabor

 

Šifra:

Rezervni oddajnik Rodger
Rezervni oddajnik Rodger
    Za povečavo kliknite na sliko

Oddajnik, ki se ga pritrdi na posebne Rodger hlačke. Več>>

35,67 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Brezžični alarmni sistem proti močenju postelje je preprosta in otroku prijazna pomoč za rešitev težave nočnega močenja postelje. Vaš otrok nosi posebne Rodger hlačke, ki vsebujejo nevidne žičke in majhen oddajnik. Sprejemnik je na drugi strani nameščen v vtičnico ali pa ga lahko poganjata tudi dve bateriji z oznako AA (na počitnicah ali v kampu). Ne uporabljajte električnega napajanja sprejemnika v vtičnici in baterijskega napajanja sprejemnika hkrati. 

Majhen oddajnik mora biti na posebnih Rodger hlačkah pravilno pritrjen na dveh pritrdilnih mestih kar omogoča zaznavo tudi že ene same kapljice urina. Ko oddajnik zazna urin začne oddajati signal in sprejemnik začne piskati (sproži se alarm) dokler ne pritisnemo gumba reset, potem se alarm ugasne in naprava je pripravljena za ponovno javljanje zaznave urina.

Ta model sprejemnika je opremljen z 8 različnimi toni alarma. Uporabnik lahko izbere željeni ton ali pa prepusti, da sprejemnik sam naključno izbere enega od tonov, ki so na voljo. Statistike kažejo, da ima alarm z različnimi toni več pozitivnih učinkov pri reševanju težav nočnega močenja postelje. Sprememba tona alarma povečuje otrokovozaznavo, občutljivost in hitrejše prebujanje, ko začne urinirati. Čez čas se otrok sam prebudi, ko ima poln mehur.

OPOZORILO: pri nakupu aparatu ne pozabite kupiti še posebnih Rodger hlačk. Aparat brez hlačk ne deluje. Bodite pozorni, da izberete ustrezno velikost hlačk. 

Uspešno zdravljenje traja od nekaj tednov pa tudi do nekaj mesecev.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Hlačke dekliške hipster bele Rodger
Hlačke dekliške hipster bele Rodger

Hlačke proti nočnemu močenju postelje.

16,97 €
 
Hlačke fantovske bokserke bele Rodger
Hlačke fantovske bokserke bele Rodger

Hlačke proti nočnemu močenju postelje.

16,97 €
 
-40 %
Nadvložek Protect 90x200 cm
Nadvložek Protect 90x200 cm

Prevleka Protect nudi učinkovito zaščito ležišča tudi pred močenjem, zato je odlična izbira za otroške posteljice ali za ljudi, ki jih pesti inkontinenca.

17,94 € 29,90 €
 
Aparat Rodger proti nočnemu močenju postelje
Aparat Rodger proti nočnemu močenju postelje

Aparat proti nočnemu močenju postelje je primeren za otroke, starejše od pet let. Uporabljajte ga vsako noč, dokler ne bo otrok "suh" vsaj 14 dni.

 

65,03 €
 
Posteljne podloge Sabanindas Extra 60 x 90 cm, 20kos/zavitek
Posteljne podloge Sabanindas Extra 60 x 90 cm, ...

Večnamenske posteljne podloge. 

8,00 €
 
Biorazgradljive vatirane palčke Jasmin Nature, 200 kom
Biorazgradljive vatirane palčke Jasmin Nature, ...

Vatirane palčke Jasmin nature s 100 % bombažno vato na konicah. So povsem biorazgradljive, s palčko, narejeno iz okolju prijaznega papirja. Za čiščenje, koži prijazno. Pakirane v škatlo iz papirja s pokrovčkom iz umetne mase z odpiranjem na klik.

1,21 €