Sanolabor

 

Šifra:

Nadvložek Protect 90x200 cm
Nadvložek Protect 90x200 cm
Nadvložek Protect 90x200 cm
Nadvložek Protect 90x200 cm
    Za povečavo kliknite na sliko

Prevleka Protect nudi učinkovito zaščito ležišča tudi pred močenjem, zato je odlična izbira za otroške posteljice ali za ljudi, ki jih pesti inkontinenca. Več>>

29,90 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Prevleka je pralna, tako da boste lahko zmeraj zagotovili čisto in sveže spalno okolje. Zaščitna prevleka ob popolni zaščiti ležišča nudi tudi svežo spalno površino, saj mikropore tkanine prepuščajo paro in zrak, s čimer onemogočajo nabiranje vlage in zagotavljajo suho okolje.

Nepremočljiva prevleka za popolno zaščito

Neprepustna zaščitna prevleka ležišča ne prepušča tekočin, s čimer boste zaščitili ležišče pred močenjem. Vodoodporno prevleko priporočamo zlasti, ko želite učinkovito zaščititi ležišče v primerih inkontinence (močenje postelje). Prevleka je primerna tudi za majhne otroke, ki močijo posteljo. Prevleka je zato na voljo tudi v manjših dimenzijah za otroška ležišča (60x120 cm, 70x140 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, 90x200 cm). Tako boste zagotovili odlično zaščito za vaše ležišče, obenem pa prihranili denar, ker je prevleka pralna. V nasprotnem primeru bi porabili precej denarja za nakup pleničnih podlog za enkratno uporabo, nepremočljivo prevleko Protect pa boste lahko enostavno in učinkovito oprali ter jo ponovno uporabili za zaščito ležišča.

Odlična zračnost - za udobje

Čeprav je prevleka nepremočljiva, mikro pore prevleke istočasno prepuščajo vodno paro in zrak. Zato se v vašem ležišču ne bo nabirala vlaga zaradi prekomernega potenja - tkanina namreč zaradi prepustnosti zraka diha. Tako je omogočeno suho spalno okolje, saj je prevleka narejena tako, da je vzpostavljeno odlično kroženje zraka.

Zaščita za več higiene in daljše življenjsko obdobje ležišča

Nepremočljiva prevleka obenem nudi učinkovito zaščito pred pršicami, bakterijami, klicami in mikroorganizmi in s tem povezanimi alergijskimi obolenji. Prevleka tudi podaljša življenjsko dobo vašega ležišča. Ležišče ščiti pred prahom, umazanijo in madeži, ki bi jih sicer težko in manj učinkovito odstranili ali pa sploh ne. Tako zagotavlja konstantno čisto in sveže spalno okolje.

Enostavna uporaba in več udobja

Uporaba prevleke je sila preprosta, saj jo enostavno namestite s trakovi na straneh, kar prepreči premikanje na ležišču. Tako ne bo bojazni, da bi se prevleka med spanjem oz. med premikanjem snela ali razkrila del ležišča. Elastične lastnosti tkanine obenem omogočajo odlično prilagoditev telesnim premikom in tako še dodatno zagotavljajo udoben počitek.

Poskrbljeno pa je tudi za več udobja: zahvaljujoč zračnemu materialu, ki odlično uravnava toploto, bo vaš spanec na ležišču s prevleko še udobnejši. Zračnost in udobnost prevleke bodo še posebej cenili bolniki. Prevleka namreč omogoča udoben spanec in je koži prijetna, saj prepušča zrak in paro, s čimer preprečimo znojenje bolnika in posledično nastanek ran.

Navodila

Vodoodporna prevleka za ležišče je dolgo obstojna in učinkovita tudi po mnogih pranjih. Prevleka je pralna v pralnem stroju pri 60 °C, s čimer boste zagotovili popolno čistočo in svežino. S pranjem se boste učinkovito znebili madežev, močenja, tudi hišnega in cvetnega prahu ter pršic, ki pri nekaterih ljudeh izzovejo alergijske reakcije

Materiali

80 % bombaž, 20 % poliester

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Nadvložek Protect 90x200 cm
Nadvložek Protect 90x200 cm

Prevleka Protect nudi učinkovito zaščito ležišča tudi pred močenjem, zato je odlična izbira za otroške posteljice ali za ljudi, ki jih pesti inkontinenca.

29,90 €
 
Antialergijska prevleka Allergika Sensitive za jogi 70 x 140 x 10 cm
Antialergijska prevleka Allergika Sensitive za ...

Antialergijske prevleke Allergika Sensitive – idealna zaščita pred pršicami in njihovimi alergeni pri alergiji na pršice, atopijskem dermatitisu, astmi. 12 let garancije. Delujejo takoj. Odlikuje jih izvrstna medicinska učinkovitost in omogočajo prvovrstno udobje spanja. So tanke, lahke, mehke kot svila in ne šumijo.

104,00 €
 
Antialergijska spalna vreča Allergika Travel (otroška) 80 x 140 cm
Antialergijska spalna vreča Allergika Travel ...

Spalna vreča Allergika Travel za zaščito pred pršicami na počitnicah, potovanju, v šoli v naravi ... Naspite se kot doma, tudi ko niste v svoji postelji.

39,90 €
 
Antialergijska prevleka Allergika Sensitive za jogi 90 x 200 x 20 cm
Antialergijska prevleka Allergika Sensitive za ...

Antialergijske prevleke Allergika Sensitive – idealna zaščita pred pršicami in njihovimi alergeni pri alergiji na pršice. Izvrstna medicinska učinkovitost, prvovrstno udobje spanja, svilnato mehka, ne šumi. Deluje takoj in dokler jo uporabljate. Medicinski pripomoček. 12 let garancije. Priporočajo alergologi in dermatologi.

109,00 €
 
Blazina proti krčnim žilam nad višino 167 cm 78x52x22 cm z aloe vera prevleko
Blazina proti krčnim žilam nad višino 167 cm ...

Nudi boljše udobje, kadar trpite zaradi krčnih žil, oteklih ter bolečih nog ali gležnjev. Z dvigom nog namreč pripomoremo k izboljšanju krvnega pretoka in zmanjšanju otekanja nog.

58,84 €
 
Prevleka proti pršicam 50 x 80
Prevleka proti pršicam 50 x 80

Prevleka za vzglavnik 50 x 80 cm

Proti pršične prevleke DREAM WALK nudijo popolno zaščito brez uporabe kemičnih sredstev, so človeku prijazne saj so zračne in paro propustne.

S tem, ko oblečemo vzmetnico, vzglavnik in odejo preprečimo zareditev novim pršicam, obstoječe pa postopoma izginejo, saj ne morejo do hrane. Z uporabo proti pršičnih prevlek DREAM WALK se količina pršic v postelji po 10 tednih zmanjšala za 99%.

 

21,56 €