Sanolabor

 

Šifra:

Mazilo za oči HydraMed, 5 g
Mazilo za oči HydraMed, 5 g
    Za povečavo kliknite na sliko

Sterilno mazilo za oči z vitaminom A, brez konzervansov. Za dolgotrajno navlažitev suhih oči in zaščito očesne površine. Medicinski pripomoček. Več>>

7,90 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Mazilo za oči nudi dolgotrajno olajšanje pri sindromu suhega očesa, ki ga povzročajo draženje, pekoč občutek in rdeče oči zaradi dejavnikov iz okolja (veter, sonce, suh zrak, slana voda, dim, močne luči), pri dolgotrajnem obremenjevanju oči (učenje, branje, delo za računalnikom, nočna vožnja) ali pri uporabi kontaktnih leč.

Mazilo za oči HydraMed Night Sensitive® zaščiti očesno površino, spodbuja ponovno vzpostavitev fiziološkega stanja solznega filma in obnovi epitelij očesne veznice. Je enostavno za uporabo in ima dolgotrajno delovanje. Rok uporabe je 90 dni po odprtju tube. 

Navodila

V spodnjo veko nanesite 10 mm dolg trak mazila enkrat dnevno zvečer pred spanjem. 

Sestava

Vitamin A palmitat (25.000 IU/100g), tekoči parafin, mehki beli vazelin. 

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Medicinski pripomoček
Otorig kapljice za uho, 10 ml
Otorig kapljice za uho, 10 ml

Kapljice za ušesa za preventivo in za oskrbo zunanjega slušnega kanala v primerih: vnetja, bakterijske okužbe, virusov, glivic, ušesnega masla, posebne higiene. Medicinski pripomoček.

 

14,50 €
 
Magnetni kozarec VitaLife
Magnetni kozarec VitaLife

Kozarec za pripravo magnetne pitne in malo mineralizirane vode. Izboljšuje strukturo in kakovost pitne in malo mineralizirane vode. Magnetno vodo uporabljajo za krepitev zdravja, krepitev imunskega sistema in preventivo bolezni. Medicinski pripomoček.

30,00 €
 
Isla Medic hydro+
Isla Medic hydro+

Pastile Isla Medic hydro+ so medicinski pripomoček, namenjene lajšanju značilnih težav vnetja žrela in ustne sluznice, kot so suh, dražeč kašelj, hripavost, pohrkovanje, ipd. Primerne so tudi za vlaženje suhih ust in pri razdraženih glasilkah ter intenzivnejši rabi glasu (govorniki, pevci).

5,65 €
 
Vulvovagi pršilo, 20 ml
Vulvovagi pršilo, 20 ml

Medicinski pripomoček. Pri vaginalnih težavah: vnetjih, bakterijskih, virusnih in glivičnih okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti, fizioloških spremembah in nenormalnem izločanju, ki ga povzroča hipoksija. 

19,90 €
 
Isla Moos, 30 pastil
Isla Moos, 30 pastil

Isla-Moos je medicinski pripomoček z izvlečkom islandskega lišaja. Pastile so namenjene uporabi pri vzdraženem grlu, suhem, dražečem kašlju in hripavosti.

4,75 €
 
Medicinski pripomoček
naildoc Rapid gel, 5 ml
naildoc Rapid gel, 5 ml

Medicinski pripomoček za zdravljenje glivične okužbe na nohtih (onihomikoza).

18,86 €