Sanolabor

 

Šifra:

Herstat mazilo proti herpesu, 2 g
Herstat mazilo proti herpesu, 2 g
    Za povečavo kliknite na sliko

Medicinski pripomoček. Mazilo za celovito in hitro celjenje herpesa, ki vsebuje Propolis ACF in beli vazelin za ohranjanje vlažnosti kože. Več>>

9,98 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Sestava Propolisa ACF ustvari tako okolje, da zmanjša verjetnost nastanka dodatnih okužb na mehurčku herpesa. 
Klinične študije so dokazale, da Herstat mazilo skrajša čas celjenja herpesa za 3,5 dni in učinkovito lajšanje simptomov. 

Uporabite ga lahko v vseh fazah herpesa – tudi če ne ujamete prvega trenutka nastajanja herpesa, vam bo Herstat mazilo pomagalo skrajšati čas celjenja. Deluje celovito na herpes - lajša srbečico, olajša bolečino, hitro in popolno zaceli herpes ter pomaga pri preprečevanju nastajanja dodatnih okužb. Herstat tudi mehča kožo, preprečuje izsuševanje kože in nastajanje razpok.

Herstat mazilo vsebuje Propolis ACF in beli vazelin za ohranjanje vlažnosti kože. Deluje protivirusno, protibakterijsko in protivnetno, kar je tudi klinično dokazano. Omehča kožo in zmanjša njeno suhost. Na takšen način prepreči nastanek razpok na ustnicah in pospeši naravni proces celjenja herpesa.
Brez obarvanja – Herstat mazilo po nanosu na herpes ne obarva ustnic. 
Je enostaven za uporabo – Herstat mazilo je na voljo v majhni, priročni tubi z aplikatorjem za lažji, ciljani nanos na herpes.

Navodila

Uporaba:
Za najboljše rezultate nanesite Herstat®mazilo vsaj 5-krat na dan na prizadeto območje.

Sestava

Sestavine: petrolatum, paraffinum liquidum, purified propolis extract Propolis ACF®, lanolin, alcohol.

Propolis ACF® je zaščiten, visoko prečiščen propolis, ki vsebuje standardizirano količino naravno aktivnih flavonoidov. Je mešanica smole in izločkov, ki so ga nabrale čebele iz rastlin in dreves, vsebuje številne aktivne fitokemične snovi, od katerih so zelo pomembni flavonoidi. Njihovo protivirusno, protibakterijsko in protivnetno delovanje je klinično dokazano.

Beli vazelin tvori zaščitni plašč na površini ustnice in jo omehča. Zmanjša suhost ustnic in na tak način prepreči nastanek razpoke in pospeši naravni proces celjenjea.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki