Sanolabor

 

Zdravo črevo, srečno telo



Skozi leta nepravilnega prehranjevanja se na stenah prebavnega trakta nabirajo strupene obloge, ki povzročajo prehajanje strupov v krvni obtok in upočasnjujejo prebavo. Zdaj je čas, da očistimo svoje telo in prebudimo prebavo na naraven način.

V kolikor nismo še ničesar storili, da bi temeljito očistili svoj prebavni trakt, smo lahko prepričani, da so stene naših prebavil obložene z oblogami, ki zastrupljajo naše telo in upočasnjujejo prebavo. Te obloge tudi preprečujejo absorpcijo hranljivih snovi in zato lahko povzročajo utrujenost in glavobole. Zaradi strupenih oblog postanejo stene črevesja prepustne in posledično začnejo v krvni obtok spuščati nepopolno razgrajene snovi iz hrane in strupe.

Zaprtost je pomemben znak

Nezdrava prehrana je lahko vzrok upočasnjenega delovanja črevesja, zaradi česar lahko pride do zaprtja. Zdrav človek naj bi blato odvajal vsaj enkrat dnevno. Pri nerednem odvajanju blata in zaprtju pa se strupi v prebavilih kopičijo. Zato je pomembno, da v takšnih primerih na naraven način spodbudimo upočasnjeno prebavo in istočasno tudi prečistimo prebavni trakt. Tako bomo prebavo spodbudili in uredili na naraven način in ji omogočili njeno optimalno delovanje.


 

Čudežne aktivne vlaknine 

Za vzdrževanje zdrave prebave strokovnjaki svetujejo redno gibanje in uživanje hrane bogate z vlakninami. Najboljše takšno hranilo je vlaknina psilium v kombinaciji s slivo, ki pomagata urediti prebavo, očistita prebavni trakt ter odpravljata zaprtost na naraven način. Aktivne vlaknine odlikuje zmožnost vezave vode, zato postane blato mehkejše in lažje za odvajanje. Poleg tega pri potovanju skozi prebavni trakt nase veže strupe in tako učinkovito očisti debelo črevo in uredi prebavo.  

Čudežne aktivne vlaknine bodo vaše črevo očistile dolgoletnih oblog, kot da bi to storili s krtačko. Šele očiščeno črevo se lahko povrne v svojo prvotno funkcionalno stanje.



 

PSYLLIOX AKTIVNE VLAKNINE

  • Edinstvena kombinacija za urejeno prebavo in čisto črevo: vlaknine + sok slive.
  • Prijeten sadni okus.
  • Priročno pakiranje v vrečkicah za ohranjanje svežine.
  • Točen odmerek aktivnih sestavin v posamezni vrečici za zagotovljeno učinkovitost.
  • Visoka kakovost preverjenega izvora.

Klik do izdelka: Psylliox, aktivne vlaknine, 20 vrečk