Sanolabor

 

Ste žrtev dnevne ali nočne zgage?Šport

To je tista neprijetna pekoča bolečina v zgornjem delu trebuha (v žlički), ali pa tudi praskajoč občutek v požiralniku. Hitro prehranjevanje, nezdrava hrana, pozne večerje in določena zdravila so velikokrat vzrok za motečo želodčno zgago, ki vas lahko preseneti med spanjem ali po kosilu. S tem uničuje vaš sproščujoč počitek ali užitek, ki bi ga morali čutiti po okusnem obroku. 

A narava nam je postregla z naravnimi rešitvami, ki so hitre in učinkovite. Sladki koren, na primer, ima dokazano protiulkusno delovanje(opomba 1), aloe vera gastroprotektivno (opomba 2), kamilica deluje protivnetno in pospeši celjenje v primeru poškodovane sluznice (opombi 3,4), slez in slezenovec vsebujeta sluzi, ki pomirjata vnete in razdražene sluznice. 

Omenjene učinkovine delujejo v kombinaciji in sinergistično: zaščitijo želodčno sluznico, delujejo protivnetno, pospešujejo celjenje morebitnih razjed in blažijo želodčno-črevesna vnetja. Celostno združeno pomoč iz narave ponuja Noacid, certificiran medicinski pripomoček, ki z mehanskim delovanjem zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika, zmanjša pekoč občutek, nevtralizira želodčno kislino, zavira refluks in ščiti želodec. 

Vzajemno delovanje naravnih učinkovin spodbudi samozdravljenje sluznice in vam omogoči, da se dokončno rešite neprijetnih težav. Noacid ne vsebuje aluminijevih soli, kar pomeni, da ne povzroča zaprtja in ne omogoča kopičenja aluminija v telesu, kar je predvsem pomembno v primeru ledvičnih bolezni.

TEŽAVE S KISLINO VAM NE PUSTIJO SPATI. 
Ko so težave večerne ali nočne, je bila običajna praksa, da smo še v postelji lizali tableto da bi hitreje sladko zaspali. Danes naravne učinkovine v obliki suspenzije oziroma tekočine omogočajo hitro konzumacijo brez vstajanja iz postelje. Požirek iz merice, ki ima takojšnjo delovanje, vam tako omogoča, da se hitro prepustite svojim sanjam.

KO ZGAGA UNIČI OKUS KOSILA.
Ali se vam kdaj po hitrem ali bogatem službenem kosilu zgodi, da vam nagaja refluks? Imate znake pekočega občutka v zgornjem delu trebuha (v žlički) po domačem kosilu ali sobotnem praznovanju? Za takšne dnevne situacije vam priporočamo praktične tablete naravnega izvora, ki jih dobite v lekarni brez recepta. So prijetnega zeliščnega okusa, vzamete pa jih po potrebi. 

NOACID DVOJČEK 
Za vas smo pripravili ekskluzivni paket – NOACID DVOJČEK, s katerim rešite obe težavi, nočno in dnevno zgago. AKCIJA – NOACID DVOJČEK, ki vsebuje suspenzijo in tablete, lahko v maju 2020 v Sanolabor trgovinah dobite za le 21,99 evra. Z enim paketom obe rešitvi še danes.


Avtor: v sodelovanju s Sanofarm

(1) Anti-Helicobacter pylori flavonoids from licorice extract – Life Sciences 71 (2002); 1449-1463
(2) The effect of Aloe vera A. Berger (Liliaceae) on gastric acid secretion and acute gastric mucosal injury in rats – Journal of Ethnopharmacology 93 (2004); 33-37
(3) Review article: alginate-raft formulations in the treatment of hearthburn and acid reflux – Aliment Pharmacol Ther 14 (2000); 669-690
(4) Effects of antiacid formulation on postprandial oesophageal acidity in patients with a history of episodic hearthburn - Aliment Pharmacol Ther 16 (2002); 435-443