Sanolabor

 

SEAGREENS svetovanje o divjih rastočih morskih algah in njihovem vplivu na naše zdravjePri Seagreens so ustvarili unikatno recepturo, ki vsebuje tri posebej izbrane in s hranili najbogatejše rjave morske alge: Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus in Pelvetia canaliculata, s katero so zagotovili celovito ravnovesje širokega spektra makro in mikro hranil. Skupni učinek kompleksa treh morskih alg se združuje v popolno funkcionalno živilo, ki ga lahko uporabljamo v vsakodnevni prehrani, kot tudi za posebne dietne, nutricistične in terapevtske protokole.

Seagreens je eden največjih trajnostnih predelovalcev divje rastočih morskih alg na svetu, nabrane alge izvirajo izključno iz arktičnega morja, izdelki pa vsebujejo samo deklarirane morske alge, in ne vsebujejo rib, rakcev, školjk, … kar je posebej pomembno za ljudi, ki imajo alergije.

Seagreens® izdelki imajo ekološki, biodinamični in Košer certifikat, vsako žetev morskih alg testirajo na potencialne nevarnosti in zagotavljajo konsistentnost hranil, zlasti joda. Zato so Seagreens® izdelki priporočljivi tako za otroke, kot tudi za nosečnice in doječe matere.


 


Nazaj na seznam