Sanolabor

 

BACHOVE KAPLJICE in izdelki SOLIME  Sanolabor Nova Gorica, 09. 07. 2020, od 09. do 12. ure

Dr. Bach, zdravnik in človek z izrednim občutkom za naravno in fitoterapijo, je zaslutil, da se v nekaterih cvetovih skriva pozitivna in harmonična energija, ki pomaga preobraziti čustveno neravnovesje duha. Njegova slutnja se je nato razvila v pravo pravcato filozofijo: dobro počutje in psihofizično ravnovesje lahko ponovno pridobimo, če z mogočne in neokrnjene narave črpamo življenjsko moč rastlin. 

Na podlagi izvirne Bachove filozofije in s pomočjo modernih tehnologij, so v laboratorijih Solime iz izbranih cvetov svežih rastlin, ki uspevajo na neokrnjenih območjih narave, pridobili brezalkoholne Bachove cvetove. Postopek pridobivanja brezalkoholnega izvlečka predstavlja inovativno rešitev, ki je pomembna predvsem za otroke in osebe, ki ne smejo uživati alkohola, saj prinaša popolnoma naravne izdelke, ki v sebi hranijo vso življenjsko moč in pozitivno energijo cvetja. 

Izvlečki ne povzročajo stranskih učinkov, zato so primerni tudi za otroke. 

Osebno svetovanje o izbiri esenc za vsakega posameznika. Za osebno svetovanje se lahko naročite na tel. št. 05 626 26 70 ali preko e-mail naslova: mp.koper@sanolabor.si
 

 


Nazaj na seznam