Sanolabor

 

Brezplačna masaža kože obraza s kisikomS staranjem in postopnim zniževanjem ravni kisika v kožnih tkivih koža izgubi sijaj, napetost in prožnost, zaradi česar se začne povešati. Z masažo s kisikom koži dovajamo visoko koncentracijo čistega kisika, kar spodbuja tvorjenje kožnih celic. Dermo masaža je preprosta, neboleča, prijetna in sproščujoča.

 Kako poteka?
Masaža kože obraza poteka z DERMO-OKSIGENATORJEM GL6, aparatom, ki koncentrira kisik iz zraka in tako obogateni zrak nato dovaja koži. Ta metoda nima neželenih učinkov in kontraindikacij, saj ni invazivna. Uporablja se jo lahko tudi doma.

Kakšni so pozitvni učinki za kožo?
Kisik obnavlja vse plasti povrhnjice, obenem pa povzroči izločanje nakopičenih toksinov, zaradi katerih koža izgubi sijaj. Izboljša mikro obtok kože in celično presnovo, spodbuja tvorjenje kolagena in elastina v fibroblastih.

Kakšni so rezultati?
Že po prvi dermo masaži kože s kisikom je očitna pozitivna sprememba vseh morfoloških parametrov kože. Koža je bolj napeta in prožna, bolj čvrsta in sijoča, povečana sta njena hidratacija in tonus. Koža na obrazu je bolj gladka, poleg tega pa masaža povzroči takojšnji učinek liftinga, saj odpravlja drobne črte in občutno zmanjša izrazne gube.


Za koga je primerna?
Masaža s kisikom je primerna za vse tipe kože. Med drugim spodbuja tudi prodiranje kozmetičnih pripravkov v globino kože skozi plasti povrhnjice. Omogoča enakomerno razporeditev negovalnih pripravkov in hitro vpijanje funkcionalnih sestavin kot so hialuronska kislina, kolagen ipd. Kombinacija kisika in aktivnih učinkovin iz negovalnih pripravkov zagotavlja takojšnje rezultate.


Nazaj na seznam