Sanolabor

 

AGLEA: predstavitev izdelkov CellfoodVsakodnevni stres je največji krivec za kronično pomanjkanje energije in nastajanje odvečnih prostih radikalov. Enkratna, zaščitena formulacija izdelkov CELLFOOD omogoča organizmu na celični ravni dovolj biološko dostopnega kisika za tvorbo energije.

Cellfood – Čistilec prostih radikalov (močan antioksidant)
Prosti radikali so atomi (ali skupina atomov), ki nimajo elektrona. Te močno reaktivne molekule postanejo  v človeškem telesu še  nevarnejše, kadar delujejo skupaj  s pomembnimi sestavinami celic, kot je npr. DNK in jih poškodujejo. Antioksidanti neposredno pripomorejo k preprečevanju poškodb celic tako, da nevtralizirajo in uničujejo proste radikale. Nedavna študija je pokazala, da CELLFOOD zniža delovanje odvečnih prostih radikalov tudi za 27%. 

Cellfood – Pomaga pri razstrupljanju telesa in uravnavanju pH
CELLFOOD - formula koloidov in ionov ima negativen naboj (po Zeta  potencialnem testu). Raztopina z  negativnim nabojem (tako kot kri in limfa) omogoča hitro vsrkavanje  in presnovo hranil, kar omogoča telesu učinkovitejše odstranjevanje strupov in uravnavanje pH.

Cellfood – Povečuje učinkovitost športnikov  
Poleg tega, da CELLFOOD izredno ugodno vpliva na vsesplošno zdravstveno stanje,   je CELLFOOD  prehransko dopolnilo po izboru tudi   za  mnoge profesionalne športnike. Študija, ki jo je opravila Univerza v Pretorii, je pokazala, da CELLFOOD povečuje vnos kisika (VO2 Max), zvišuje koncentracijo feritina (skladiščenje železa) in zmanjšuje kopičenje mlečnih kislin (mišična utrujenost).

 


Nazaj na seznam