Zaposlitev

 

PROSTA DELOVNA MESTA:

Družba z več kot 70-letno tradicijo  pri prodaji medicinske, laboratorijske in  zdravstvene opreme ter pripomočkov in zdravil, vabi k sodelovanju

 

FARMACEVTSKE TEHNIKE m/ž

 za podajalno v Ljubljani, Kranju in Jesenicah

 

Od kandidatov pričakujemo:

  • V. stopnjo izobrazbe farmacevtske smeri,
  • opravljen strokovni izpit je zaželen,
  • osnovno znanje računalništva,
  • odlične komunikacijske veščine,
  • prodajno naravnanost,
  • prijaznost, urejenost in posluh za ljudi.

Ponujamo vam:

 

  • delo v prijetnem in uspešnem kolektivu,
  • stimulativno plačilo,
  • priložnost za osebnostni in strokovni razvoj.

​​​​​

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas enega leta, s poskusno dobo 4 mesece, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

 

Kandidati, ki želite poiskati novo priložnost in imate zahtevane kompetence, pošljite vlogo s priloženim življenjepisom do 30. 6. 2022. 2022 na e-naslov: info@sanolabor.si.

 

O izidu bomo kandidate obvestili v osmih dneh po končanem  izboru.

 

Sanolabor, d. d., Leskoškova 4, 1000  Ljubljana

Tel.: 01 585 42 21 

 

 

 

 

Zavedamo se, da so naši zaposleni naš največji kapital in najboljši ambasadorji podjetja, zato se trudimo zagotoviti čim boljše pogoje za prijetno delovno okolje. Na vsakem koraku zaposlene spodbujamo, da delujejo v skladu z našimi vrednotami: P-povezan, E-enostaven in Z-zavzet. Med številnimi ugodnostmi, ki jih ponujamo zaposlenim bi izpostavili:

 Ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem

Zaposlenim želimo omogočiti usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja s prilagodljivim delovnim   časom in na določenih mestih z možnostjo občasnega dela od doma.  

 Strokovni in osebni razvoj 

V podjetju dajemo velik poudarek na izobraževanje in usposabljanje zaposlenih. Omogočamo razna strokovna izobraževanja, možnost šolanja in izobraževanje po lastni izbiri. Na internem portalu "Sanolaborjeva Akademije Znanja" lahko zaposleni dostopajo do preko 100 različnih vsebin.

 Spodbujanje zdravja na delovnem mestu 

Za zaposlene v podjetju organiziramo vodene vadbe oz. jo obiskujejo izven podjetja. Vsak si lahko izbere pripomočke za ohranjanje in krepitev zdravja na delovnem mestu. Nudimo vsakodnevno sveže sezonsko sadje.

 Športne aktivnosti 

Organiziramo različne interne športne aktivnosti za zaposlene in jih spodbujamo za sodelovanje na večjih zunanjih športnih dogodkih (plačujemo prijavnine, športna oblačila…).

 Zavarovanje 

Zaposlene po enem letu zaposlitve za nedoločen čas vključimo v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje pri Prvi osebni zavarovalnici. Prav tako so ob zaposlitvi ves čas nezgodno zavarovani - 24 ur na dan.

 Kartica ugodnosti

Zaposlenim nudimo 10% popust pri nakupu v vseh naših prodajalnah po celi Sloveniji.

 Druženja za zaposlene

Zavedamo se, da je dobra medsebojna komunikacija ključna za vsak uspešen tim. Zato organiziramo razna druženja med zaposlenimi, teambuildinge, piknike, izlete, zabave, dogodke za dobrodelnost…

 Dogodki za otroke zaposlenih in upokojence

Otroke naših zaposlenih v decembru razveselimo z darilom in obiskom dedka Mraza. Prav tako poskrbimo za obdarovanje in prednovoletno druženje z našimi upokojenci.