Športna plastenka AquaVallis, 0.65 L

1
Šifra: {{data.code}}
Športna plastenka AquaVallis, 0.65 L

Športna plastenka AquaVallis je namenjena predvsem aktivnim osebam, rekreativnim in profesionalnim športnikom, pohodnikom, tabornikom, popotnikom v krajih kjer ni pitne vode, vojakom, enotam za civilno zaščito, ter vsem, ki so ekološko osveščeni. Prav tako je primerna tudi za vsako gospodinjstvo.

Spletna cena {{$func.formatPrice(price_data.price)}} €
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 4 eur

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Glavni namen uporabe plastenke Aquavalli je filtracija vode tam, kjer je kvaliteta pitne vode vprašljiva. Uživanje neoporečne pitne vode je pomembno s stališča preprečevanja lažjih ali težjih prebavnih motenj, ki vplivajo na zdravje ljudi. Plastenka Aquavalli s posebnim mikrobiološkim filtrom iz vode odstranjuje vse mikroorganizme (fekalne bakterije, koliformne bakterije, viruse…), težke kovine (železo, cink, svinec…), vse trdne delce (pesek, mulj, travo,…) ter hkrati izboljša okus in vonj vode. Filter iz vode ne odstranjuje naravnih mineralov potrebnih za zdravje. To je lastnost uporabljenega filtrirnega, ki ima ustrezne FDA in EPA certifikate.

Športna plastenka AquaVallis je izdelana iz kvalitetnega polimernega materiala (Polipropilen), ki ne vsebuje hormonskih motilcev (BPA oz. Bisefenol) ali katerikoli drugih škodljivih snovi, ki jih je drugače mogoče zaslediti v običajnih plastenkah za ustekleničeno vodo ali druge pijače. Uporabljen material z oznako 5 je brez vonja in ga je mogoče v celoti reciklirati.

Plastenko AquaVallis je mogoče brez filtra uporabljati tudi za prenašanje drugih vrst pijač. V tem primeru je potrebno plastenko pred ponovno uporabo filtra temeljito sprati.

Filtrski vložek iam tudi higienični Upstream sistem, ki zagotavlja, da vsakič zaužijete požirek sveže in čiste vode. Filtrski vložek je samozaporen, tako, da ob koncu življenjske dobe ne prepušča več tekočine.

Filter je izdelan iz materialov, ki ustrezajo zahtevam FDA in odgovarja zahtevam standarda NSF42 za odstranjevanje klora in neprijetnega vonja iz pitne vode.


Filtrirni material je zgiban in kot tak na manjšem premeru dobi večjo filtracijsko površino. Pri tem se zmanjša upor medija skozi material in poveča volumen prefiltrirane vode. S tem se poveča tudi življenjska doba filtra, ki je normirana za polletno uporabo na vodovodni vodi. Filtrski vložek se enostavno privijači v pokrov plastenke in je zamenljiv. Življenjska doba enega filtra je približna 500-tim plastenkam z volumnom 0,65l, ki pa se lahko spremeni glede na onesnaženost zajete vode.

Učinkovitost delovanja AquaVallis filtracijskih vložkov in sistemov potrjujejo testi, ki so jih izvajali v Sloveniji in tujini in so relevantni za vse velikosti filtracijskih sistemov AquaVallis. Mikrobiološki testi so bili izvedeni v skladu z mednarodnimi standardi.

ONESNAŽEVALEC                         % ODSTRANJEVANJA
ESCHERICHIA COLI                      100
ENTEROCOCCUS FAECALIS       100
CLOSTRIDIUM PERFRINGENS    100
SVINEC                                           99,9999999
BAKER                                            99,9999999
KLOR                                              99,9999999
Filter odstranjuje tudi:
ŽELEZO, KLOR, SLAB VONJ IN OKUS, TER DEL PESTICIDOV.

Z uporabo športne plastenke AquaVallis boste tudi zmanjšali stroške nakupa ustekleničene vode in pripomogli k zmaševanju onesnaženosti okolja na račun odpadne plastike. Pijte boljšo vodo in ne onesnažujte okolja.

Pred prvo uporabo športno plastenke, le to najprej sperite z vodo. Po vstavljanju filtra v plastenko, tudi tega še enkrat sperite, tako da plastenko popolnoma pretočite skozi filter. Če opazite črno-sivo obarvanost vode, je to zaradi spiranja manjših količin aktivnega oglja. Aktivno oglje je sestavni del filtrirnega materiala in je popolnoma neškodljivo.

Za pripravo pitne vode, odvijte pokrov plastenke in jo napolni z vodo. Primerno zaprite in dobro privij pokrov s filtrskim vložkom ter do konca odprite pokrovček za pitje. Vaša plastenka je pripravljena za uporabo. Priporočamo, da prazno plastenko operete z blago raztopino detergenta in mlačne vode ter temeljito sperete pred ponovno uporabo. Podobno operite tudi pokrov (brez filtra). Filtra ne umivajte, ker se bo trajno poškodoval in bo neuporaben. Pred shranjevanjem je potrebno filter posušiti. Filter lahko posušite na soncu ali radiatorju. Filtra ne sušite na drugih virih toplote, kjer bi lahko bila temperatura nad 60°C.

Zamenjava filtrskega vložka Aquavallis
Življenjska doba vašega filtrskega vložka Aquavallis je odvisna predvsem od kvalitete oz. onesnaženosti filtrirane vode. Bolj kot je voda onesnažena, manj jo bo mogoče prefiltrirati. Vsekakor je filtrski vložek priporočljivo zamenjati po 500 polnjenjih.

POMEMBNO:
Če ima filtrirana voda čuden okus ali vonj, ali če je filtracija počasna, je potrebno zamenjati vaš filtrski vložek Aquavallis.

Material iz katere je izdelana športna plastenka Aquavallis je Polipropilen (PP) in nosi oznako 5. Polipropilen spada med najboljše plastične materiale in se lahko uporablja za izdelke, ki so v stiku z vodo in ostalimi živili. Pri izdelavi in predelavi materiala se ne uporablja BPA (Bisphenol A), zatorej nosi plastenka oznako "BPA Free". Da BPA ni prisoten dokazujejo tudi testi opravljeni na Kemijskem inštitutu v Ljubljani.  

 

V kolikor ima filtrirana voda čuden okus ali vonj ali če je filtracija počasna, je potrebno zamenjati vaš filtrski vložek Aquavallis z novim. V plastenko oz. skozi filtrski vložek ne točite vroče vode. Plastenke ali filtrskega vložka ne dajajte v pomivalni stroj, zamrzovalnik ali mikrovalovno pečico. 

Čeprav je plastenko (brez filtrskega vložka) mogoče umiti v pomivalnem stroju, pa tega dolgoročno ne priporočamo, saj lahko pride do poškodb (vizualnih in funkcionalnih) in posledično do slabega tesnjenja. Priporočamo, da prazno plastenko operete z blago raztopino detergenta in mlačne vode ter temeljito sperete pred ponovno uporabo. Podobno operi tudi pokrov (brez filtra). Filtra ne umivajte, ker se bo trajno poškodoval in bo neuporaben.

NE PRIPOROČAMO:
V vodnih virih po svetu so lahko prisotne različne škodljive snovi. Ne uporabljajte izdelka za filtracijo vode, če en poznate njenega izvora.

 

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Redna cena 23,60 €
Top cena
Prehranska dopolnila
Top cena 14,70 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}