SINUS RINSE vrečke 120 ks

3
Blagovna znamka: NeilMed
Šifra: {{data.code}}
SINUS RINSE vrečke 120 ks

Sinus Rinse – 120 vrečk za pripravo izotonične raztopine za izpiranje nosu in sinusov

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Redna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Sinus Rinse – vrečke za pripravo izotonične raztopine za izpiranje nosu in sinusov

Vedno spirajte vaše nosne poti samo z raztopino Sinus Rinse !

Zmes vsebuje mešanico USP čistoče natrijevega klorida in natrijevega bikarbonata. Ti dve učinkovini sta v največji možni čistosti in kvaliteti. Spiranje  vaših nosnih poti samo z navadno vodo brez te mešanice bo povzročilo resna vnetja, ker navadna voda ni fiziološka, četudi je voda pitna.

Za vašo varnost tudi ne uporabljajte vodo iz pipe za raztapljanje prahu, razen če jo niste prej prevreli vsaj 5 minut. Druge možnosti so, da uporabite destilirano vodo ali mikrofiltrirano vodo ( skozi filter  0,2 mikrona )  ali komercionalno pakirano vodo. Vodo nato ohladimo na telesno temperaturo.

 

 

1 korak: Operite roke. Napolnite čisto plastenko z določeno količino mlačne destilirane, mikro- filtrirane( 0,2 mikrona) ali predhodno vsaj 5 minut prevrete in ohlajene vode. Prevreto vodo lahko shranite v čisti posodi za 7 dni, v hladilniku pa še dalj časa. Vodo lahko pogrejete v mikrovalovki , vendar priporočamo pogrevanje po korakih  le  za 5-10 s, da preprečimo pregrevanje ali poškodbo pripomočka.

Vedno uporabite samo vsebino NeilMed SINUS RINSE vrečk.

2 korak: Prerežite vogal vrečke in vsebino stresite v plastenko. Varno zaprite pokrovček posodice, z enim prstom zaprite odprtino in nežno pretresite vsebino, da se raztopi.

3 korak: Postavite se pred umivalnik, glavo nagnite navzdol. Vaša usta naj bodo odprta in brez zadrževanja dihanja. Nato odprtino posodice tesno prislonite vaši nosnici in NEŽNO STISNITE PLASTENKO dokler RAZTOPINA  NEŽNO NE PRITEČE skozi nasprotno nosnico. Za pravilno izpiranje uporabite med ¼ do ½  raztopine (60ml- 120 ml ). Včasih bo nekaj raztopine doseglo vaše grlo, zato jo prosim takrat izpljunite.

4 korak : Nežno se useknite brez stiskanja nosu v celoti, da preprečite pritisk in šumenje v ušesih.

Če lahko, vdihnite  nežno preostanek raztopine skozi nosnico enkrat ali dvakrat, ker lahko tako očistite zadnji del nasofaringealnega področja. Za lažje odstranjevanje preostanka raztopine , pihnite skozi vaš nos nežno, medtem ko nagibate vašo glavo naprej in na desno ( pomaga izprazniti levi maksilarni sinus ).

5 korak: Ponovite koraka 3 in 4 še na nasprotni levi nosnici. Tukaj glavo nagnete na desno stran med irigacijo in na koncu na levo stran pri praznjenju maksilarnega sinusa .

Če vam ostane kaj raztopine, jo seveda zavrzite. Priporočamo , da si za vsako izpiranje  pripravite svežo raztopino. Večina uporabnikov ugotavlja, da je izpiranje 2 x na dan uspešno, podobno kot čiščenje vaših zob. Mnogi zdravniki priporočajo 3-4 x dnevno čiščenje ali celo do 6 x. Prosimo upoštevajte nasvete  vašega zdravnika !

6 korak : Očistite plastenko in zamašek in ju posušite na zraku na čisti papirnati brisači.

SESTAVINE : 120 vrečk za pripravo pH uravnotežene raztopine natrijevega klorida in natrijevega bikarbonata najvišje čistote (USP razred, naravne sestavine, izotonična, brez joda in konzervansov). Zadošča za pripravo 28,8  l raztopine.

POMEMBNO OPOZORILO:

Vedno uporabite samo vsebino NeilMed SINUS RINSE vrečk. Zamenjajte plastenko na vsake 3 mesece. Upoštevajte protokol čiščenja po vsaki uporabi. Ne izpirajte nosu samo z navadno vodo brez Sinus Rinse vsebine, ker to ni fiziološko in lahko poškoduje vaše nosne poti.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}