Advantix kožni nanos, raztopina za pse do 4 kg

Blagovna znamka: Advantix
Šifra: {{data.code}}
Advantix kožni nanos, raztopina za pse do 4 kg

Advantix zdravilo se uporablja za zdravljenje in preprečevanje infestacij z bolhami. Bolhe na psu poginejo v enem dnevu po nanosu. Enkratni nanos preprečuje infestacijo bolh štiri tedne.

Izdelek je veterinarsko zdravilo. Navodilo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem ali farmacevtom.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Redna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

midakloprid/permetrin

Raztopina v obliki kožnih kapljic Advantix se uporablja za zdravljenje in preprečevanje infestacij z bolhami (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis).

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem ali farmacevtom.

Bolhe na psu poginejo v enem dnevu po nanosu. Enkratni nanos preprečuje infestacijo bolh štiri tedne. Zdravilo pomaga preprečevati pojav alergijskega dermatitisa, ki ga povzročajo bolhe.

Zdravilo učinkuje akaricidno in repelentno na klope (pri klopih vrste Ixodes ricinus in Rhipicephalus sanguineus deluje 4 tedne in pri klopih vrste Dermacentor spp. 3 tedne).

Z repelentnim in akaricidnim delovanjem na klope vrste Rhipicephalus sanguineus je zmanjšana možnost prenosa patogena Ehrlichia canis in s tem tudi tveganje za erlihiozo. Študije so pokazale zmanjšano tveganje od tretjega dneva po uporabi zdravila v trajanju štirih tednov.

Klopi, ki so na psu ob začetku zdravljenja, poginejo, vendar ostanejo prisesani in vidni. Priporoča se odstranjevanje klopov, ki so prisotni na psu v času zdravljenja, da bi preprečili njihovo pritrditev in sesanje krvi.

Enkratni nanos ščiti žival pred flebotomi: dva tedna pred Phlebotomus papatasi in tri tedne pred Phlebotomus pernciosus in Lutzomyia longipalpis; štiri tedne pred komarji (Culex pipiens) ter hlevsko muho (Stomoxys calcitrans).

Način uporabe
Vzemite merilno kapalko iz ovojnine, držite jo navpično, zavrtite in snemite pokrov, obrnite ga in
prebodite plastično zaporo na merilni kapalki.

 

Za pse s telesno maso 10 kg ali manj:
Pes naj stoji, razmaknite dlako med lopaticama, da bo vidna koža. Položite konico merilne kapalke na kožo in merilno kapalko nekajkrat močno stisnite, da nanesete vsebino neposredno na kožo. Koža ne sme biti poškodovana.

Za pse s telesno maso 10 kg in več:
Medtem ko pes stoji, nanesemo celotno vsebino merilne kapalke enakomerno na 4 mesta vzdolž hrbta od mesta med lopaticama do korena repa. Na vsakem mestu razmaknite dlako, da bo koža vidna. Položite konico merilne kapalke na kožo in kapalko nekajkrat močno stisnite, da nanesete vsebino neposredno na kožo. Ne nanašajte večje količine na eno samo mesto, saj lahko prekomerna količina steče po koži navzdol.

Nasvet o pravilni uporabi zdravila
Da preprečimo ponovno infestacijo z novimi bolhami iz okolice, tretiramo vse pse v gospodinjstvu. Tudi ostale živali v gospodinjstvu morajo biti tretirane z ustreznim proizvodom. Za uničevanje bolh v okolici priporočamo dodatno uporabo primernega sredstva za zatiranje bolh in ličink v okolici.

Zdravilo učinkuje tudi takrat, ko je žival mokra. Ob večkratnem stiku z vodo bo morda potrebno nanos ponoviti, kar je odvisno od prisotnosti zunanjih zajedavcev v okolici. V tem primeru ne ponavljajte postopka več kot enkrat tedensko. Če morate psa umiti s šamponom, priporočamo da to storite pred nanosom zdravila ali vsaj 2 tedna kasneje, da bi se izognili ponovnemu tretiranju živali.

1 merilna kapalka 0,4 ml vsebuje 40 mg imidakloprid ,200 mg permetrin 

Ne uporabite pri pasjih mladičih, mlajših od 7 tednov ali pri psih, lažjih od 1,5 kg. Pomembna je izbira ustrezne jakosti zdravila Advantix glede na telesno maso psa. Ne uporabite pri mačkah. Glejte tudi poglavje »Posebni previdnostni ukrepi za uporabo pri živalih«. Ne uporabite v primeru preobčutljivosti na učinkovini ali na katero koli pomožno snov

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}